Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. December 17. 10:42, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Ötvenegy lopott autó alkatrészeit foglalták le egy pásztói műhelyben

Ötvenegy lopott autó alkatrészeit foglalták le egy pásztói műhelyben

Összesen 51, külföldön és Magyarországon ellopott, jelenleg is körözés alatt álló személygépjármű bontott alkatrészeit foglalták le a rendőrök egy pásztói műhelyben; egy 40 éves férfit orgazdaság miatt őrizetbe vettek - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

Nágel Tamás elmondta: bejelentés alapján tartottak házkutatást a 40 éves pásztói S. P.-nél, és különböző gépjárműveket, illetve gépjárműalkatrészeket foglaltak le.
A nyomozás jelenlegi adatai szerint két jármű motorszámát eltávolították, azok eredeti alvázszámait kivágták, és helyükre egy másik alvázszámot tartalmazó karosszériadarabot ültettek be; ennek ellenére az eredeti alvázszámot be tudták azonosítani a nyomozók, és kiderült, hogy mindkét gépjárművet lopás miatt keresik az osztrák hatóságok - tette hozzá a referens.
Nágel Tamás közölte: a pásztói férfit hétfőn őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. S. P. ellen kétrendbeli egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és 51 rendbeli orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a pásztói rendőrkapitányság bűnügyi osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.