Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Szeptember 26. 07:29, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Diadalmasan vonult be A hét mesterlövész az amerikai mozikba

Diadalmasan vonult be A hét mesterlövész az amerikai mozikba

Nagy sikerrel debütált az észak-amerikai mozikban A hét mesterlövés új változata, amelyre 35 millió dollár értékben váltottak jegyet forgalmazása első hétvégéjén.

Ez minden idők egyik legjobb nyitóhétvégi teljesítménye egy western esetében. Ennél magasabb - 36,4 millió dolláros - bevétellel csak a Cowboyok és űrlények című, vegyes műfajú produkció nyitott 2011-ben.

A hét mesterlövész sikere azt bizonyítja, hogy van ráció régi sikerek újraforgatásában, főleg ha a remake valami újdonságot vagy többletet képes hozzátenni a történethez.

John Surges 1960-as kasszasikerét Antoine Fuqua forgatta újra Denzel Washingtonnal a főszerepben. Az 1960-as western is már az újragondolása volt Kuroszava Akira Hét szamuráj című remekművének.

A hétvége másik nagy premierfilmje, a Gólyák című családi animációs film a második helyen végzett az amerikai és kanadai mozikban a hétvégén realizált 21,8 millió dolláros árbevétellel.

A harmadik helyre szorult vissza a Sully - Csoda a Hudson folyón című, egy hős pilótáról szóló életrajzi film, Clint Eastwood rendezése, amely két hétig állt az élen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.