Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Szeptember 15. 11:30, kedd | PR

Ingyenes képzések várhatóak festéssel foglalkozó vállalkozások részére

Ingyenes képzések várhatóak festéssel foglalkozó vállalkozások részére

2020 áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2018-00027-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és a Szobafestő, Mázoló, Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI) gondozásában.

A projekt célja, hogy olyan új eszközöket és szolgáltatásokat mutasson be a festők részére, melynek ismereteivel új szolgáltatásokkal bővíthetik a piaci palettájukat. Ez nem csak a vállalkozóknak előnyös, hanem a megrendelőknek is, mivel olyan szakemberekkel fognak a képzések után találkozni, akik nem csak vázolni tudják az elképzeléseket, hanem digitális eszközökkel láttatni is tudják majd azokat.

Idén augusztusban a Kecskeméten megszervezett sajtótájékoztatón Kovács László, az SZMTOI elnöke, elmondta, hogy előzetesen hat tematikai egységet állítottak össze, melyen a jelentkezők díjmentesen vehetnek részt. A végleges, kiforrott tematika a projekt megvalósítás során fog elkészülni a beérkezett észrevételek és igények alapján. A pályázat hosszútávú célja, hogy az elkészült tananyagok, az iskolai oktatásba integrálódjanak!

A hat tematikai egység között szerepel például a számítástechnikai alapismeretek oktatása, melynek segítségével a résztvevő vállalkozók akár saját honlapot is tudnak majd készíteni maguknak. A többi tematikai egység inkább a digitális eszközök használatára helyezi a hangsúlyt, mint a színek megtervezése, digitális tapéták megtervezése.

Előzetesen a következő témák várhatóak:
- Munka felmérése digitális műszerek alkalmazásával
- Szín, megjelenés tervezése digitálisan
- Design tervek, feliratok, sablonok készítése digitálisan
- Szórástechnika tanulása virtuálisan
- Digitálisan tervezett tapéták
- Számítástechnikai alapismeretek a szakmában

Amennyiben a képzés felkeltette az érdeklődését, várjuk jelentkezését a szmtoi@szmtoi.hu email címen, vagy a +36-30/898-6409 –es telefonszámon.

Bővebb információ: http://www.festnet.hu/palyazat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat