Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2011. November 29. 21:23, kedd | Sport

Női NB1 amatőr kosárlabda mérkőzés eredményének közlése

 Női NB1 amatőr kosárlabda mérkőzés eredményének közlése

Kanizsai Vadmacskák SE hazai pályán fogadta a tabella 3. helyén álló SMAFC-NYME Sopron csapatát.

Változatos, fordulatokban gazdag, igazi rangadó mérkőzésen a negyedik negyedben feljavult teljesítményünkkel végjátékban harcoltuk ki a

Fuisz és Jurkó pontjaival mi kezdtük jobban a mérkőzést, elléptünk öt ponttal. Negyed közepén a vengdégeknek sikerült felzárkózniuk.
Második negyedet is mi kezdtük jobban, de a soproni csapat védekezés váltása miatt már náluk volt az öt pontos előny. Negyed végére azonban Fuisz és Fekete dobásaival egy pontos előnnyel zártuk az első félidőt.
Nagyszünet után pontatlanul támadtunk, távoli és középtávoli dobásaink rendre célt tévesztettek. Vendégcsapat a mérkőzésen ezen időszakában 17-0 eredményt produkált. Negyed végére azonban sikerült csökkentenünk a különbséget.
Záró negyedben igazi arcát mutatta csapatunk. Jelentősen feljavultunk a játék minden elemében. Dobásaink pontossá váltak, fokozatosan dolgoztuk le hátrányunkat Hegyi Viviennek köszönhetően, aki három sikeres hárompontos dobásával nagyot lendített csapatunkon.
Három perccel a vége előtt egyenlő állásnál Fuisz Viki betörései utáni sikeres büntető dobásaival már négy pontra nőtt előnyünk.
Vendégek utolsó másodpercben dobott hárompontos dobása már nem tudta megfordítani a mérkőzést.
Ezzel a győzelmünkkel továbbra is őrizzük veretlenségünket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.

2024. Május 14. 15:04, kedd | Sport

EURO-2024 - Rossi kihirdette 26 fős keretét

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 26 fős keretét a németországi labdarúgó Európa-bajnokságra, illetve öt tartalékot jelölt meg.