Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Impresszum

Kanizsa Info Kft.
8800 Nagykanizsa, Szent Imre u. 6.
nkszuperinfo@chello.hu
93/310-917

 

A szerkesztőség minden beérkezett és ingyenes megjelenítésre alkalmas program információt saját szerkesztési elveinek megfelelő módon, és oldalon helyez el az Portálon. A programok elmaradásáért, műsorváltozásáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget. A Portálon megjelenő hirdetések tartalmáért a kiadó nem vállal felelősséget. Az elhelyezett politikai hirdetések nem tükrözik a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét.


Tilos Portálunk bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.
 

A weboldalon elhelyezett szövegek egy részének megjelenítéséhez az Acrobat Reader 5.0 (vagy frissebb verzió) program szükséges!

A Fórumoldalaink tartalmáért felelősséget nem vállalunk, az ott megfogalmazottakkal nem minden esetben értünk egyet. Oldalunk nem tagja a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének, ám kódexük irányelveit elfogadja és a fórumoldalakon ezek betartására törekszik.

Tartalomszolgáltatási Kódex

A(z) InfoKanizsa a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási és Etikai Kódexét magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A honlappal kapcsolatos észrevételek

A www.infokanizsa.hu informatikai hátterét a Voov Informatikai Fejlesztő Kft. felügyeli.

Az oldal esetleges hibás működésével kapcsolatos észrevételeit az nkszuperinfo@chello.hu címre küldje.

A weboldal tartalmával kapcsolatos észrevételeit a(z) nkszuperinfo@chello.hu címre küldje.

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!