Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. November 15. 09:13, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Baleset miatt lezárták az M7-es autópályát Ordacsehinél

Baleset miatt lezárták az M7-es autópályát Ordacsehinél

Teljes pályazár van érvényben az M7-es autópályán Ordacsehinél egy felborult kamion miatt - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata csütörtök reggel az MTI-vel. A balesetben senki sem sérült meg.

A főváros felé haladó - vontatóból, illetve a hozzá kapcsolt nyerges félpótkocsiból álló - járműszerelvény román állampolgárságú vezetője eddig tisztázatlan ok miatt hajnali két óra előtt elvesztette uralmát a jármű felett, átszakította a középen lévő szalagkorlátot, áthajtott a jobb oldali pályatestre, ahol a bal oldalára dőlve állt meg - áll a rendőrség közleményében.
Az autópályát a még jelenleg is tartó műszaki mentés idejére teljes egészében lezárták, a forgalmat az ordacsehi lehajtónál a 7-es útra terelik, onnan Fonyódnál lehet visszatérni az autópályára.

Feloldották az útzárt az M7-es autópályán Ordacsehinél, ahol több mint hét órán át teljes pályazár volt érvényben egy felborult kamion miatt.

Címkék: Baleset-közúti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk