Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Január 18. 13:50, csütörtök | Belföld
Forrás: ugyeszseg

Brutálisan megverték, majd egyikük levizelte, míg a másik kamerázott

Brutálisan megverték, majd egyikük levizelte, míg a másik kamerázott

Különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járási Ügyészség két büntetett előéletű, zalai férfi ellen,

akik tavaly június 22-én délután egy muraszemenyei családi házban durván bántalmazták az oda váratlanul érkező ismerősüket.

A két elkövető Muraszemenyén italozott ismerősüknél egy családi házban, ahová látogatóba érkezett a sértett férfi. A házba belépve észrevette, hogy az ott tartózkodó egyik személy a régi haragosa, aki meglátva a sértettet azonnal rátámadt és meg akarta ütni. A sértett kimenekült a házból az utcára, de a két férfi utána ment és a fülénél fogva visszahúzták őt a házba. Az egyik szobába vitték, ahol haragosa ütni-verni kezdte a sértettet, miközben a másik férfi belülről támasztotta az ajtót, hogy a háziak ne tudjanak bejönni.

A sorozatos ütések és rúgások hatására a sértett az eszméletét is elvesztette, mire vízzel leöntötték. Amikor magához tért átvonszolták a ház udvarán lévő pajtába és folytatódott a bántalmazás.

A sértett újból elvesztette az eszméletét, ekkor támadója fölé állt és levizelte, amit társa mobiltelefonjával rögzített.

A bántalmazás következtében a sértett orrcsontja, arccsontja és négy bordája eltörött, mely sérülések 8 napon túl gyógyultak.

A két férfivel szemben különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt börtönbüntetés kiszabását indítványozta a Nagykanizsai Járási Ügyészség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során