Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Február 07. 07:46, kedd | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Budapestre jön a Booking.com

Budapestre jön a Booking.com

Budapesti iroda nyitását tervezi a nemzetközi szállásfoglalási weboldalt működtető Booking.com.

A társaság három hónapja alapította meg magyar leányvállalatát, jelenleg álláshirdetés útján keresik az új munkavállalókat.

Internetes állásportálokon keresi key account managerét a Booking.com - tudta meg a Gazdaság.hu Üzleti Hírügynökség. Az új munkavállalónak az első időben a bécsi irodában kell dolgoznia, ám miután a cég hamarosan megnyitja első budapesti irodáját, már nem kell ingáznia. A társaság magyar leányvállalatát, a Booking.com Hungary Kft.-t tavaly októberben jegyezték be 16,5 millió forint jegyzet tőkével, a cég vezetői hollandok.

A Booking.com B.V. 1996-ban alakult, jelenleg a Nasdaqon is jegyzett Priceline.com részeként működik. A társaság honlapja szerint az eladott éjszakák alapján a világ első számú online szállásfoglalási cége. Havonta 30 millióan keresik fel, mind szabadidős, mind üzleti utazók, önálló kis szálláshelyektől a luxusszállodákig kínál lehetőségeket. Jelenleg 41 nyelven érhető el, a világ 163 országában több mint 190 ezer szálláshelyet kínál, 60 városban működtet irodát.

A magyarul is elérhető oldal jelenleg is kínál magyarországi szálláshelyeket, 1334-et országszerte, ebből 408-at Budapesten. Az iroda megnyitásával vélhetően dinamikusan fog nőni ez a szám, és komoly konkurenciát jelent majd a hazai szállásfoglalási weboldalaknak.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: Booking.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során