Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. Január 18. 10:54, szerda | Életmód

Debreczeni Zitáék 12 szerencsés lány álmát váltották valóra

Debreczeni Zitáék 12 szerencsés lány álmát váltották valóra

Nagyszabású versenyt hirdetett a Sugarbird, amelynek eredményeképpen Dukai Regina, Horváth Éva, Zimány Linda, Debreczeni Zita és Bódi Sylvi tizenkét fiatal lánynak adott lehetőséget arra, belekóstoljon a divatszakmába. A City of Covergirls

A Covergirls sztártervezői számára rendkívül fontos, hogy közvetlen kapcsolatot ápoljanak rajongóikkal. Ezért úgy döntöttek, hogy versenyt hirdetnek a divatmárka szerelmesei között. Az indulóknak nem kellett mást tenniük, mint kedvenc Sugarbird ruhájukban pózolni, majd elküldeni a fotókat. A legtöbb szavazatot kapott lányok, több mint 100 induló közül kerültek ki. A tizenkét szerencsés az ország különböző pontjairól érkezett a budapesti fotózásra, ahol már profi körülmények között Debreczeni Zita készített róluk gyönyörű képeket. Az elkészült fotók februártól három hónapon keresztül lesznek a nyertesek által képviselt város márkaboltjának arcai.

„Kifejezetten könnyű volt a közös munka a lányokkal, nagyon elégedett vagyok velük. Minden kérésemre odafigyeltek, és igyekeztek az instrukciókat betartani. Nem csak nekik, hanem nekünk is rendkívül fontosak az ilyen alkalmak, hiszen közvetlen visszajelzéseket kapunk. Ilyenkor az is kiderül, hogy melyek azok a fazonok, stílusok, amelyeket a rajongók a legjobban szeretnek. Emellett ők is közelebb kerülnek a Sugarbird-höz” – mesélte élményeit a fotós Debreczeni Zita.

A lányokat a fotózáson Dukai Regina és Zimány Linda látta el hasznos tanácsokkal.

„Először Linda érkezett meg, ő segített a ruhák kiválasztásában, én inkább a jó hangulatért feleltem. Igyekeztem oldani a feszültséget, hogy a csajok a legjobb formájukat hozhassák.” – avatott be a részletekbe Dukai Regina.

A nagykanizsai Sugarbird üzlet arca Lugosi Alexandra lett. A harmadéves pszichológus hallgatóhoz leginkább Dukai Regina ruhái állnak közel.

„Mindenki nagyon koncentrált, feszített volt a tempó, de úgy éreztem, hogy igazán profi csapat kezei közé kerültünk. A sminkesek, a fodrász és a tervezők közvetlenek és kedvesek voltak” – mesélte lelkesen Alexandra, aki januárban egy másik szépségversenyen is megméretteti magát.

„Mostanában elkezdtem belekóstolni a modellkedésbe, de még mindig a tanulás az első és legfontosabb az életemben.” – tette hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:06, kedd | Életmód

Egyre többen választanak több streamingszolgáltatót

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 09:48, hétfő | Életmód

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.