Városlista
2024. június 10, hétfő - Margit

Hírek

2019. Március 23. 14:25, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Egy új frizurával jobban járt volna a tolvaj - VIDEÓ

Egy új frizurával jobban járt volna a tolvaj - VIDEÓ

Elfogták a rendőrök azt a 26 éves férfit, aki a gyanú szerint egy budapesti fodrászüzletből hajnyíró gépet lopott.

A BRFK II. kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 26 éves R. Roland ellen. A budapesti férfi február 12-én egy II. kerületi fodrászcikk kereskedésben elterelte az eladó figyelmét, majd az üzlet pultján kiállított hajnyíró gépet a kabátja alá rejtette és sietve távozott az üzletből.

A lopásról az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített, így annak lefoglalása után a rendőrök felhívást tettek közzé. A videófelvétel megjelenése után bejelentés érkezett a rendőrségre és az abban szereplő információk segítségével a nyomozók azonosították R. Rolandot, akit március 22-én Csepelen elfogtak.

A nyomozók a férfit lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben az eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság folytatja le.

Címkék: csepel, elfogás, lopás, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.

2024. Június 04. 13:49, kedd | Kék hírek

Szoftverkódokkal kereskedtek, lecsapott rájuk a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket.