Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Május 10. 09:02, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Elfogtak egy férfit, aki bombával fenyegetett zalai rendőrségeket

Elfogtak egy férfit, aki bombával fenyegetett zalai rendőrségeket

Néhány órán belül elfogták a zalai rendőrök azt a férfit,

aki hétfő délelőtt azzal hívta fel telefonon a rendőrséget, hogy a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (ZMRFK) és a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság épületébe is bombát helyezett el.

11 óra előtt érkezett a hívás, ami miatt a ZMRFK nyolcemeletes épületét és a zalaegerszegi kapitányság épületét is teljesen ki kellett üríteni. Több száz rendőrnek és alkalmazottnak kellett órákra elhagynia a munkahelyét, ahová mindaddig nem térhettek vissza, amíg a bombakeresés be nem fejeződött.
A rendőrök néhány órán belül azonosították, majd elfogták azt a 42 éves baki férfit, aki a bombákkal fenyegetőzött. Beismerő vallomást tett, és bűnügyi őrizetbe vették - tette hozzá a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.