Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. November 15. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát!

Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát!

Az Astellas Pharma, a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesülete és a Magyar Gyermekorvosok Társasága együttműködésében Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát!

Ha úgy érzed, a Te doktornénid/doktorbácsid a legkedvesebb az egész világon, akkor ne habozz: rajzolj, pályázz és nyerj! A postán elküldött pályaművek feladási határideje: 2013. január 3.

Ha elmúltál már 6 éves, de nem vagy még 14-nél idősebb, Magyarországon élsz és szeretsz rajzolni, küldd el nekünk legkedvesebb élményedet, ami doktor néniddel/ doktor bácsiddal kapcsolatos. Olyan technikával készíts alkotást, amely kétdimenziós, tehát lapos. Lehet ez zsírkréta, ceruza, festék vagy akár filctoll, de ragaszthatsz is, a lényeg, hogy egy A4-es lapra készítsd el a műved.

Ha van esetleg olyan konkrét történeted doktor nénidről/doktor bácsidról, amelyet szívesen megosztanál mindenkivel, vagy esetleg néhány mondatban meg tudod fogalmazni, miért ő a világ legjobb gyermekorvosa, ne habozz, írd meg nekünk egy rövid levélben és mellékeld a rajzodhoz! Hadd tudja meg az orvosod, miért szereted Őt és miért vagy büszke rá!

A rajzod hátulján ne felejtsd el feltüntetni saját nevedet, pontos születési dátumodat, életkorodat (utóbbit a kategória miatt). Kérjük, írd rá szüleid nevét, címét és telefonszámát is! Minden pályázó csak egy alkotással nevezhet!
A pályamunkákat postai úton az alábbi címre várjuk:
SESAME Pályázati Iroda, 1660 Budapest, Pf. 448.
A borítékra feltétlenül írd rá a következő jeligét: „Astellas Gyermekrajz Pályázat 2012”

A postán elküldött pályaművek feladási határideje: 2013. január 3., 24.00 óra.

A nyerteseket az alábbi korosztályokban jutalmazzuk: 6-8 éves, 9-11 éves, 12-14 éves. Korosztályonként a legjobbak értékes nyereményekben részesülnek!

Részletes pályázati felhívás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk