Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Szeptember 28. 16:00, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Kifosztottak két nőt és egy férfit a fiatalok

Kifosztottak két nőt és egy férfit a fiatalok

Elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a salgótarjáni rendőrök a három 18 éves férfit.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság háromrendbeli kifosztás bűntett és kétrendbeli okirattal visszaélés vétség miatt folytat eljárást egy 18 éves kazári, és egyrendbeli kifosztás bűntett miatt két 18 éves salgótarjáni lakossal szemben.

A 18 éves kazári férfi O. Dániellel szeptember 18-án éjszaka Salgótarjánban az idős sértettet a lakásáig követte, ahol a nő táskáját a kezéből kirántotta, majd azt a benne található személyes iratokkal, lakáskulccsal és készpénzzel együtt ellopta – közölte a rendőrség.

A kazári lakos pár nappal korábban a megyeszékhely belterületén O. Márióval együtt ugyanazzal a módszerrel egy idős férfi kezéből a táskát kitépte, és azzal a helyszínről elszaladt. A két férfi a táskából a készpénzt kivette, majd a táskát eldobta.

A kazári férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy augusztus 13-án az esti órákban, a városban egy ittas nőt fosztott ki, akinek karja alól a pénztárcát - a benne lévő személyes iratokkal, bankkártyával és készpénzzel együtt, - majd a jobb kezéből a mobiltelefont kirántotta és azokkal elfutott.

A hatóság tagjai a három feltételezett elkövetőt elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök a kazári lakost őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.