Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2023. Május 22. 10:50, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

Szanka Ferenc közölte, a férfi ellen lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indult eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a férfi csütörtök reggel 8 óra előtt jelentkezett belépésre a röszkei határátkelőhelyen, az általa vezetett személygépkocsival. Az őt és járművét ellenőrző pénzügyőröknek gyanús lett az autó elhúzható ajtaja. A tételes átvizsgálás során az ajtó műanyag borítása mögött a pénzügyőrök 17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint 15 tölténytárat és 10 lőszert találtak.

Az ügyészség a szökés-elrejtőzés és a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását, amit a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelt - tudatta az ügyész.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.