Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Április 01. 11:55, vasárnap | Sport
Forrás: Jakabfi Imre

Női extra liga asztalitenisz mérkőzés.

Női extra liga asztalitenisz mérkőzés.

Tompa Ingatlanforgalmi Kft. Kanizsa Sörgyár SE - Eger 5:5 női extra liga.

Németh-Csáki/Angyal-Fülöp 3:1
Csáki Rita-Haraszti Nóra 3:0
Bicsák Bettina-Angyal Marietta 0:3
Németh Ágnes-Fülöp Szilvia 0:3
Csáki Rita-Angyal Marietta 1:3
Németh Ágnes-Haraszti Nóra 3:0
Bicsák Bettina-Fülöp Szilvia 3:0
Németh Ágnes-Angyal Marietta 3.0
Csáki Rita-Fülöp Szilvia 0:3
Bicsák Bettina-Haraszti Nóra 3:0

A Wales-i Charlotte Carey nélkül játszotta le utolsó alapszakasz mérkőzését a kanizsai csapat. Németh és Csáki mellett a második csapatban remeklő Bicsák Bettina, mozgássérült válogatott kapott lehetőséget. A hazai csapat a hatodik helyen végzett a mérkőzés eredményétől függetlenül. A mérkőzés tétje az volt, kivel fog a rájátszásban a kanizsai csapat játszani. Hazai győzelem, vagy döntetlen esetén a Statisztikával, vereség esetén az Egerrel.
(a rájátszásban a hatodik a hetedikkel, az ötödik a nyolcadikkal játszik oda-visszavágós rendszerben, majd a két győztes játszik az ötödik - hatodik helyért, a két vesztes a hetedik - nyolcadik helyért)
Ebben az összeállításban szoros eredmény volt várható, talán egy picit az Eger volt az esélyesebb. A mérkőzés előtt az Eger "jóvoltából" kiegyenlítődtek az esélyek, ugyanis a vendégek játékosának, Haraszti Nórának nem volt érvényes a sportorvosija, így nem játszhatott.
Párosban az első szett bizonytalankodása után után már egyértelmű volt, hogy csak a Németh-Csáki páros nyerhet és biztosan hozták is a mérkőzést.
Ezután már csak két egyéni győzelem hiányzott a győzelemhez. A két védő csatájából sajnos az egri Fülöp diadalmaskodott Németh ellen, majd Csáki is kikapott Angyaltól. Bicsák Bettina mindkét mérkőzésén igyekezett, de reálisan nem, volt esélye mérkőzés nyerésre.
Az utolsó két mérkőzésen még háromesélyes volt a mérkőzés. Németh Ági újra a "legendás" küzdőképességével simán verte Angyalt. Csáki Rita győzelme esetén meg lett volna a 6:4-es győzelem. Rita sajnos az utóbbi időben messze elmarad igazi képességeitől, most is idegesen, nagyon sok hibával játszott.
Hiába voltak szorosak a szettek, a végjátékban mindig az egri kislány volt a jobb.
A mérkőzés előtt simán elfogadtuk volna a döntetlent, így viszont győzelmet szalasztottunk el.
Két hét múlva a Statisztikával játszunk (szombat-vasárnap) oda-visszavágót. Mindenképp nyerni szeretnénk. győzelem esetén valószínüleg az Orosházával játszanánk az ötödik helyért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.