Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Április 17. 10:44, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Oltóorvos életét mentették meg a rendőrök

Oltóorvos életét mentették meg a rendőrök

A Szent Pantaleon Kórház egyik főorvosa csütörtök reggel nem ért be a munkahelyére. A kórházparancsnok rosszat sejtett, ezért haladéktalanul a keresésére intézkedett.

A dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház oltásra kijelölt főorvosa 2021. április 15-én reggel nem érkezett be munkahelyére. Ezt jelezte az orvos-igazgató a kórházparancsnoknak, aki tudta, hogy késedelem nélkül kell intézkedni az üggyel kapcsolatban. Mivel az orvos magáról nem adott életjelet, telefonját nem vette fel, megkezdték felkutatását – közölte a rendrőség.

A kórházparancsnok a rendőrkapitányság állományával együtt a férfi dunaújvárosi lakásához ment, ahol azonban senki nem nyitott ajtót. Az árulkodó jelekből arra következtettek, hogy otthon van az orvos, és feltehetően segítségre szorul. Egyéb lehetőség nem lévén úgy döntöttek, hogy feltörik az ingatlan ajtaját. A lakásba bejutva megtalálták a rosszullét miatt életveszélyes állapotba került férfit. Az elsősegélynyújtást a házban élő mentőápoló segítségével kezdték meg. A helyszínre érkezett mentők további ellátásra kórházba szállították a főorvost.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.