Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. December 05. 21:13, hétfő | Kék hírek

Rendőrségi hírek 2011. december 1.

Rendőrségi hírek 2011. december 1.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon az ellen a nő ellen, aki a gyanú szerint jogtalanul vételezett villanyt és gázt. A közműszolgáltató szakembereinek jelen

Szerdán délután közlekedett a zalaegerszegi Kosztolányi Dezső tér irányából a Kosztolányi út irányába egy nő az általa vezetett, Citroën típusú személygépkocsival, amikor a kereszteződésben a jármű elejével fellökött egy neki jobbról balra az úttesten áthaladó gyalogos nőt. A baleset következtében a gyalogos nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Szerdán este a zalaszentiváni Kossuth Lajos utcában egy Suzukit vezető férfi, aki korábban leparkolta járművét, megfordulást követően akart becsatlakozni a forgalomba azért, hogy Zalaegerszeg irányába közlekedjen. A manőver során a jármű vezetője - vélhetően figyelmetlensége miatt - nem adta meg az elsőbbséget egy Zalaegerszeg irányából Kemendollár irányába közlekedő, Mitsubishi típusú gépkocsinak és összeütköztek. A baleset következtében a Suzuki vezetője és utasa nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Szerdán este a nagykanizsai rendőrjárőr a helyi Szepetneki utcában vont ellenőrzés alá egy fiatalkorú fiút, akiről kiderült, hogy eltűnés miatt körözik, ezért előállította, majd átadta törvényes képviselőjének.

Szerdán délután az egyik keszthelyi bevásárlóközpont biztonsági őre tett bejelentést a Rendőrségre, mert tetten értek egy férfit, aki összesen 2.771 forint értékben akart felvágottat, illetve cukormázat eltulajdonítani. A férfit a rendőrök előállították.

Szerdán délelőtt a lenti rendőrök a pákai Csokmai hegyen ellenőrzés alá vontak egy férfit, aki semmilyen, a személyes adatainak igazolására szolgáló okmányt nem tudott felmutatni, ezért előállították a Rendőrkapitányságra. A Hegyeshalmi Rendészeti Együttműködési Központ bevonásával sikerült megállapítani személyes adatait, melyből kiderült, hogy angol állampolgár. A rendőrök a férfi ellen külföldiek rendészetével kapcsolatos szabálysértés miatt feljelentést tettek.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.