Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. November 21. 22:05, hétfő | Kék hírek

Rendőrségi hírek 2011. november 18.

Rendőrségi hírek 2011. november 18.

Csütörtökön délután az egyik zalaegerszegi bevásárlóközpont biztonsági őre tett bejelentést a Rendőrségre, mert lopáson értek tetten két személyt. A rendőrök a tizenöt éves fiúkat, akik közel huszonötezer forint értékben kísé

Csütörtökön délután közlekedett a zalaegerszegi Damjanich úton egy asszony az általa vezetett személygépkocsival az Átkötő út irányából a Balatoni út irányába. Egy balra ívelő kanyarban a menetiránya szerinti jobb oldali útszélen letért az úttestről és egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében a járművezető nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Csütörtökön reggel tett bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon egy férfi arról, hogy előző este egy kiskanizsai üzlet előtt nyitott állapotban leállított gépkocsijából eltulajdonították a pénztárcáját és az iratait.
Kérjük, vigyázzanak jobban értékeikre!

Csütörtökön a körzeti megbízott Galambokon tetten ért egy helybeli nőt, aki éppen a Polgármesteri Hivatal udvaráról hasáb tűzifát kísérelt meg eltulajdonítani. A tetten ért nővel szemben szabálysértési eljárás indult.

Eljárást indult két türjei férfi ellen, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy csütörtökön délután egy helyi területről 4.000 forint értékben akácfát tulajdonítottak el. A rendőrök a két férfit előállították a Zalaszentgróti Rendőrősre, a fát pedig lefoglalták.

Ma reggel 07.38 órakor érkezett bejelentés a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra arról, hogy a helyi Ady utca egyik épületén lévő transzparenst ismeretlenek megrongálták, a falra pedig egy horogkeresztet, valamint olvashatatlan szövegű feliratot festettek fel. A Rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt, akivel szemben önkényuralmi jelkép használata vétségének gyanúja miatt indult büntetőeljárást.


Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.