Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. December 03. 20:29, szombat | Kék hírek

Rendőrségi hírek 2011. november 29.

Rendőrségi hírek 2011. november 29.

Hétfőn délután két férfi, akik azt mondták, hogy az önkormányzattól érkeztek, megjelent egy, a zalaegerszegi Köztársaság útján lévő lakásnál és az ott élő hölgytől a nyugdíjas szelvényét kérték. Amíg a hölgy a szelvényt ke

Hétfőn délután az egyik zalaegerszegi üzletből kértek rendőri segítséget, mert tetten értek egy férfit, aki ezer forintot meghaladó értékben élelmiszert próbált meg az üzletből eltulajdonítani. A férfi ellen a rendőrök szabálysértési feljelentést tettek.

Hétfőn délután egy nagykanizsai belvárosi üzletben tetten értek egy nőt, aki 870 forint értékben hajfestéket és hajhabot akart eltulajdonítani. A nő ellen tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás.

Hétfőn az esti órákban egy nagykanizsai áruházban tetten értek két fiatal nőt, akik közel kétezer forint értékben édességet, valamint üdítőt fogyasztottak, majd fizetés nélkül akartak távozni az üzletből. Ellenük tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás.

Hétfőn délután a lenti rendőrök a helyi Templom téren ellenőrzés alá vontak három férfit, akik semmilyen okmánnyal nem tudták magukat igazolni. Előállításuk után előkerültek személyes irataik, melyekből kiderült, hogy mindhárman román állampolgárok. A rendőrök külföldiek rendészetével kapcsolatos szabálysértés miatt intézkedetek velük szemben.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.