Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. December 03. 20:32, szombat | Kék hírek

Rendőrségi hírek 2011. november 30.

Rendőrségi hírek 2011. november 30.

Kedden délelőtt közlekedett egy asszony az általa vezetett, Opel típusú személygépkocsival a 7405-ös úton Becsvölgye felől Kislengyel felé. A Zrínyi út lakott területen kívüli részén egy balra ívelő kanyarban a vizes, párás úttest

Kedden délelőtt közlekedett egy asszony az általa vezetett, Honda típusú személygépkocsival a zalaegerszegi Wlassics úton a Baross út felé. A Baross út kereszteződéséhez érve a kihelyezett "Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget egy neki jobbról érkező kerékpárosnak és összeütköztek. A baleset következtében a kerékpáros férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kedden este az egyik nagykanizsai áruház biztonsági őre kért rendőri segítséget, mert tetten értek két férfit, akik kozmetikai és számítástechnikai termékeket próbáltak meg eltulajdonítani úgy, hogy az azokon lévő áruvédelmi eszközt megrongálták, majd eltávolították.
A rendőrök a két férfit előállították a Rendőrkapitányságra, ahol ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Kedden délután jelentkezett belépésre a letenyei közúti határátkelőhelyen egy horvát állampolgár, akinek ellenőrzésekor kiderült, hogy hat hónapon belül három hónapot meghaladóan tartózkodott schengeni területeken, ezért a határrendészek visszairányították a Horvát Köztársaság területére.

A keszthelyi rendőrjárőrök kedden délelőtt a helyi Deák Ferenc utcában ellenőrzés alá vontak egy tizenhét éves lányt, akiről kiderült, hogy eltűnés miatt körözik. A rendőrök átadták kollégiuma igazgatójának.


Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.