Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Február 07. 15:34, kedd | Kék hírek

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Hajléktalanokon segítettek a rendőrök Lentiben hétfőn este.

A rendkívüli hideg miatt veszélyeztetett emberek által látogatott helyeket ellenőrizték a járőrök, melynek során betértek a helyi autóbusz-állomásra is, ahol két hajléktalan férfivel találkoztak. A rendőrök felajánlották a komfortosabb, de legfőképp biztonságosabb menedékhely lehetőségét, melyet örömmel fogadott el a két kiszolgáltatott helyzetben lévő férfi. A Rendőrség – a Zala Megyei Krízisközpont munkatársaival együttműködve – intézkedett a két fedél nélkül maradt ember zalaegerszegi központba szállíttatásáról.
A visszatérő ellenőrzés során a rendőrök később újabb két személyt láttak az autóbusz-állomás környékén, akik a 18 kilométerre lévő Magyarföldre szerettek volna eljutni, azonban lekésték az utolsó buszt, így a városban ragadtak. Ismerőst nem tudtak értesíteni, taxi szolgáltatás nem működött a városban, így az éjszakában magukra hagyatott, az időjárás viszontagságainak, így a kihűlés veszélyének kitett két embert a rendőrök hazaszállították.
Kérjük, jelezzék a Rendőrség számára, ha bajba jutott, kiszolgáltatott embert találnak!

Hétfőn délután Hévíz irányából Nemesbük irányába haladt személygépkocsijával egy karmacsi férfi, aki Nemesbük külterületén a havas, jeges úton megcsúszott Suzukijával és a jobb oldali vízelvezető árokban az oldalára borulva állt meg. A nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedő gépkocsivezető vélhetően ittasan vett részt a közúti forgalomban, ezért vérvételét követően, vezetői engedélyének elvétele mellett, büntetőeljárás indult vele szemben.

Világítás, forgalmi rendszám és ablakok nélkül közlekedő kisbuszra figyeltek fel a rendőrök Nagykanizsán hétfőn este. Az esti sötétedés már beállt, amikor a 7-es főút elkerülő szakaszán rendőri intézkedés alá vonták a havas úton világítás nélkül közlekedő, ezzel komoly baleseti kockázatot jelentő járművet és annak vezetőjét. A letenyei férfi szembeszegült a rendőri intézkedéssel, nem volt hajlandó együttműködni, ezért őt előállították, majd az elkövetett szabálysértések miatt eljárást indítottak vele szemben.


Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:31, kedd | Kék hírek

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.