Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Február 24. 12:01, péntek | Kék hírek

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Négy férfit fogtak el a rendőrök csütörtökön hajnalban Zalaegerszegen, akikre egy parkolóban figyeltek fel.

A gyanú szerint egy gellénházi olajkút két ellensúlyát tulajdonították el egy trailerrel, mely a közelben parkolt. A trailert és a rajta lévő 4,5 tonnát kitevő ellensúlyt a Rendőrség lefoglalta, a sárhidai és a három zalaegerszegi gyanúsítottat őrizetbe vették.

« « « » » »

Ereszcsatorna tolvajokat fogtak el egy nagykanizsai garázssoron a tulajdonosok. A csatornák letépésével járó zajra figyelt fel az egyik garázstulajdonos, aki megzavarta az elkövetőket. A futásnak eredt tolvajok nem jutottak messzire, a garázssor végében beszélgető két férfi megállította és a rendőrök megérkezéséig visszatartotta a három helybeli férfit, akikkel szemben szabálysértési eljárás indult.

« « « » » »

Csütörtökön este egy helybeli férfi Lentiben az utcán fejszenyéllel kergette haragosait, akik a közelben intézkedő rendőrökhöz fordultak segítségért. A fenyegetőző férfi a járőrök többszöri felszólításra sem higgadt le, ezért megbilincselték, vele szemben szabálysértési feljelentést tettek.

« « « » » »

Napok óta dézsmálták reggelente ismeretlen elkövetők az egyik keszthelyi áruház raktárához lepakolt pékárukat. Csütörtökön reggel az egyik áruházi alkalmazott megzavarta a tolvajokat, akik futásnak eredtek. Rendőrök siettek felkutatásukra és hamarosan el is fogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.


Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.