Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Február 27. 14:22, hétfő | Kék hírek

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Hamis bérlettel utazott egy helybeli férfi Zalaegerszegen, egy helyi-járatos buszon még pénteken.

A sorozatszám eltérése tűnt fel a jegyellenőrnek, aki értesítette a Rendőrséget. Az előállított férfi gyanúsítottkénti kihallgatása során elismerte, hogy korábbi bérletek felhasználásával készítette el az általa felhasznált hamis utazásra jogosító iratot.

« « « » » »

Már a helyszíni szemle során előkerültek az ellopott fémhordók
Szombaton délben egy zalaszentgróti társasház idős lakója kérte a Rendőrség segítségét, mivel ismeretlen elkövető fémhordókat és különböző fémtárgyakat tulajdonított el a ház közös padlásrészéből. A helyszíni szemle keretében végrehajtott adatgyűjtés során a rendőrök meghallgatták az egyik szomszédot, akinek lakásában megtalálták az ellopott fémtárgyakat.

« « « » » »

Szombaton este Tófej külterületén igazoltattak a rendőrök egy négyfős társaságot, akik személygépkocsijukkal egy földúton várakoztak. A 15 és 17 év közötti fiatalok zavart viselkedésére ruházatuk átvizsgálása során kaptak magyarázatot a rendőrök, amikor is több zacskónyi természetes és mesterséges eredetű kábítószergyanús anyag került elő, amelyet a lefoglaltak, az ügyben büntetőeljárás indult.

« « « » » »

Rendőrök vetettek véget egy verekedésnek szombaton éjszaka Zalaegerszegen
A Mártírok útja és a Petőfi utca kereszteződésében figyeltek fel a járőrök egy kisebb dulakodó társaságra, akiket szétválasztottak, azonban a baráti csoportba belekötő férfi továbbra is erőszakoskodott, ezért őt megbilincselték, előállították a Rendőrségre, ahol garázdaság vétség elkövetésével gyanúsították meg.
« « « » » »

Vasárnap hajnalban egy zalaegerszegi szórakozóhely előtt szólalkozott össze két férfi, amibe egyikük ismerőse is beleszólt. Ezt a másik fél nehezményezte és a gyanú szerint a sértettet megrúgta, amitől a földre került, ahol még egyet belerúgott támadója. A bántalmazott nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, az elkövetéssel gyanúsított férfit a Rendőrségen kihallgatták, büntetőlejárás indult az ügyben.

« « « » » »

Vasárnap délelőtt a 76-os főútvonalon Nagykapornak irányából Kisbucsa felé tartott Opel típusú személygépkocsijával egy keszthelyi férfi, aki egy balra ívelő lejtős útszakaszon járművével megcsúszott a vizes-nyálkás úttesten, majd a terelőtábláknak ütközve, tetőlemezére borulva állt meg. A gépkocsi jobb első ülésén helyet foglaló utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

« « « » » »

Vasárnap délután a zalaegerszegi Petőfi utcán haladt egy Suzuki személygépkocsit vezető férfi, aki a Bíró Márton utcához érve az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasításának eleget téve megállt a kereszteződés előtt, azonban elinduláskor nem vette észre a jobbról érkező, Petőfi utcára kanyarodó kerékpárost és fellökte. A kétkerekűt vezető nő elesett, a baleset során nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.


Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.