Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Március 13. 13:37, kedd | Kék hírek

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Fémhulladékkal megpakolt Ladát igazoltattak a rendőrök Lentiben, hétfőn délelőtt.

A gépkocsi vezetője elmondása szerint Pusztaszentlászló külterületén szedte össze a vasanyagot, melyre a terület tulajdonosa nem adott neki engedélyt. A 230 kilogrammnyi fémet a Rendőrség visszatartotta, a férfivel szemben szabálysértési eljárás indult.

Lentiben egy vendéglátóhelyre kértek rendőri segítséget hétfőn délelőtt, mivel egy ittas állapotban lévő férfi hangoskodásával, viselkedésével zavarta a vendégeket. Magatartásán többen megbotránkoztak, vele szemben szabálysértési feljelentést tettek a rendőrök, akik végül mentőt hívtak az elfogyasztott alkohol miatt egyre rosszabb állapotba kerülő férfihez.

Körözött férfit fogtak el a rendőrök hétfőn délután Nagykanizsán. A 19 éves férfivel szemben hamis vád bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Nagykanizsai Városi Bíróság bocsátott ki elfogatóparancsot. Előállítását követően a helybeli férfit őrizetbe vette a Rendőrség.

Suzukira kiadott magyar rendszám az osztrák BMW-n
Hétfőn délután egy első rendszám nélkül közlekedő BMW típusú személygépkocsit állítottak meg a rendőrök Zalaegerszegen. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a hátulra felszerelt forgalmi rendszámot a magyar hatóság egy Suzuki típusú személygépkocsira bocsátotta ki. A Rendőrség a járművet és a rendszámot lefoglalta, ennek során a gépkocsiból előkerült az eredeti osztrák forgalmi engedély, amelyből megállapítást nyert, hogy a járművet kivonták a forgalomból. A BMW 19 éves vezetőjét egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Élelmiszereket lopott egy zalaegerszegi áruházban egy helybeli nő hétfőn délután. Egy vásárló hívta fel a biztonsági szolgálat figyelmét az elkövetőre, aki a táskájába sajtot és hústermékeket rejtett el, majd fizetés nélkül akart távozni. A Rendőrség szabálysértési eljárást indított a tettenért nővel szemben.


Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.