Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Január 09. 21:37, hétfő | Kék hírek

Rendőrségi hírek 2012. január 6.

Rendőrségi hírek 2012. január 6.

Csütörtökön délelőtt a Hahóti Polgármesteri Hivatalból kértek rendőri segítséget, mivel egy ott megjelenő helybeli férfi zavartan viselkedett, hangoskodásával zavarta a munkavégzést. A kiérkező rendőrök biztonsági intézkedés kere

Csütörtökön délután egy zalaegerszegi üzletből kértek rendőri segítséget, mivel tetten értek egy nőt, aki 27.000 forint értékben kozmetikai cikkeket kísérelt meg eltulajdonítani. A középkorú nagypáli nőt a rendőrök előállították, vele szemben büntetőeljárást indítottak.
Egy nagykanizsai áruházban is bolti tolvajt értek tetten. A román férfi 4.000 Ft értékben különböző árucikkeket rejtett el a zsebében és azok kifizetése nélkül akart távozni. A biztonsági szolgálat visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig, akik szabálysértési feljelentést tettek.

Szentpéterúron fogott el a körzeti megbízott egy eltűnés miatt körözött fiatalkorú lányt, akit előállított, majd meghallgatását követően a lány visszakerült nevelőszülőjéhez.

Súlyos sérülést szenvedett egy kerékpáros csütörtökön este Zalaegerszegen, aki a Radnóti utcán haladt, amikor a Honvéd utca kereszteződőséhez érve, az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva, nem biztosított elsőbbséget a Honvéd utcán a Szegfő utca irányából a Farkas utca irányába közlekedő, Opel típusú személygépkocsinak és a jobb oldalának ütközött.

Csütörtökön este engedély nélkül tartott maroklőfegyvert és hozzá tartozó lőszereket foglalt le a Rendőrség egy gutorföldi férfi lakásán, akit előállítottak, majd lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Csütörtökön éjjel ittasan vezette hatósági jelzés nélküli, forgalomból kivont személygépkocsiját Zalaszentlászlón, a Kossuth Lajos utcában egy zalaszentgróti férfi. Egy erősen balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát járműve felett és az úttestről lesodródva egy villanyoszlopnak, majd egy hídfejnek, végül egy fának ütközve, az úttesten keresztbe fordulva állt meg. A vezető mellett helyet foglaló utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.
Az autó vezetőjét a rendőrök vér- és vizeletvételre állították elő, majd büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

Létratolvajt fogott el a körzeti megbízott Muraszemenye külterületén csütörtökön éjszaka. A rendőri intézkedés alá vont szentmargitfalvai férfi, egy Murarátka belterületén, a gyanú szerint az úttest szélén leállított gépkocsi tetőcsomagtartójáról eltulajdonított létrát cipelt a vállán, amikor ellenőrzés alá vonta a körzeti megbízott. A létra eredetéről elszámolni nem tudott, azonban a tulajdonost sikerült felkutatni, aki visszakapta tulajdonát, a férfivel szemben pedig szabálysértési eljárás indult.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.