Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Január 09. 21:51, hétfő | Kék hírek

Rendőrségi hírek 2012. január 7.

Rendőrségi hírek 2012. január 7.

A szomszédos ház ablakán keresztül jutottak be egy utcafront felől zárt udvarba a nagykanizsai rendőrök, mivel ott, egy lezárt önkormányzati lakásból füst szivárgott ki szombaton reggel. Egy kaposvári lakhelyű nőt és egy kaposvári tart

Szombaton este Teskánd külterületén, Dobronhegy irányába haladt személygépkocsijával egy középkorú zalaegerszegi férfi, aki feltehetőleg ittassága miatt elvesztette uralmát járműve felett, megpördült, menetiránya szerinti jobb oldalon letért az úttestről és oldalára borulva állt meg. A jármű vezetője nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Vasárnap reggel Nagykanizsa irányából Surd irányába haladt Renault típusú személygépkocsijával egy surdi férfi. Egy enyhén jobbra ívelő kanyarban figyelmetlensége miatt letért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol járművével a vízelvezető árok oldalfalának, majd egy fa tuskónak ütközött. Az árkon áthaladva, füves területen a jármű többször átfordult tetőlemezén, végül kerekein állt meg.
A gépkocsi vezetője nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Vasárnap reggel 05.25 órakor közlekedett egy férfi a 76-os főúton az általa vezetett, Audi típusú személygépkocsival Zalaegerszeg irányából Nagykapornak felé. A 45+500 kilométerszelvényhez érve járműve bal elejével elütött egy, a forgalmi sávjában lévő idős férfi gyalogost, aki a helyszínen elhunyt.
A baleset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Vasárnap délelőtt a bejelentést követően hamarosan elfogták a rendőrök azt a galamboki 16 éves fiút, aki a gyanú szerint még csütörtökön este, a helyi italboltban egy ismerőse kabátjából ellopta annak mobiltelefonját. Időközben elcserélte a készüléket, azonban a rendőrök így is megtalálták a 40.000 forint értékű telefont, melyet gazdája visszakapott, a tettest gyanúsítottként hallgatták ki.

Vasárnap már egy hete nem tért vissza az esztergomi gyermekotthonba engedélyezett távollétéről az a 15 éves lány, akit végül a rendőrök fogtak el. Egy letenyei családi háznál igazoltatták, majd előállítását követően átadták a gyermekotthon képviselőjének.
Zalaegerszegen is eltűnt fiatalt fogtak el a járőrök. A 14 éves fiú egy egri gyermekotthonba lett visszaszállítva.

Hétfőn reggel a nagykanizsai Csengery utcában haladt Miklósfa irányába egy mezőgazdasági vontató, melynek vontatmánya beleakadt, a régi sörgyár utáni útszakasz felett átívelő magasfeszültségű vezetékbe. A vontató a vezetéket húzva az úttestre döntötte a beton tartóoszlopot, majd megállás nélkül továbbhaladt. Miközben a közlekedési rendőrök megérkeztek a helyszínre, egy segéd-motorkerékpáros az úttestre borult villanyoszlopnak ütközött, mely során nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
A mezőgazdasági vontató továbbhaladva még egy oszlopot megrongált.
A baleset helyszíni szemléje félpályás útlezárás mellett folyt, mely közben a Rendőrség Belezna-Jankapusztán megtalálta a mezőgazdasági vontatót és annak vezetőjét, aki feltehetőleg nem észlelte az általa okozott balesetet, ittasság gyanúja nem merült fel.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.