Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Február 10. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Seal bántalmazta Heidi Klumot?

Seal bántalmazta Heidi Klumot?

Egy ismerősük állítása szerint utolsó összeveszésük alkalmával Seal lökdösni kezdte Heidi Klumot. A szupermodell ezt követően döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatuknak.

Tettlegességig fajuló veszekedés vezetett Seal és Heidi Klum szakításához a pár egyik ismerőse szerint. A barát azt állítja, hogy mielőtt Heidi Klum elköltözött volna a közös otthonukból, Seal egy vita során megpróbálta fellökni a szupermodellt, és csak egy biztonsági ember közbelépésének köszönhető, hogy nem végződött rosszabbul a történet. "Heidi azt mesélte, hogy Seal egyszerűen elvesztette a fejét - árulta el az ismerős. - Üvöltözött, aztán lökdösni kezdte Heidit. Rémisztően viselkedett. Heidi testőrének kellett közbeavatkozni, hogy visszatartsa."

A barátok szerint a pár egyébként már régóta csak a látszat kedvéért volt együtt, és a négy fal között folyamatosan veszekedtek. Heidi Klum ezt még tűrte, a testi fenyegetéstől viszont annyira megijedt, hogy az utolsó összetűzést követően azonnal el is költözött közös otthonukból.

Címkék: Heidi Klum, Seal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.