Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2016. Május 23. 16:51, hétfő | Helyi

Újabb halálos motoros baleset történt Zalában

Újabb halálos motoros baleset történt Zalában

Belehalt sérüléseibe vasárnap este egy motoros a helyszínen, amikor a 76-os főút Zalaegerszeget elkerülő szakaszán összeütközött egy személyautóval.

Zalában két nap alatt három súlyos motoros balesetben ketten meghaltak és hárman megsérültek.

Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a Zalaegerszeget északról elkerülő úton egyelőre ismeretlen körülmények között ütközött össze a motoros és a személygépkocsi. A Ságod és az egervári elágazó között történt balesetben a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők már nem tudták újraéleszteni.
A személyautóban ülő három ember nem sérült meg.
A helyszínelés idejére a 76-os főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.
A szóvivő az MTI kérdésére hozzátette: Zala megyében ezen a hétvégén - a mostani esettel együtt - három súlyos motoros baleset történt, ezekben ketten életüket vesztették, két embert életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállított kórházba, egy nő pedig könnyebben megsérült.
Szombat délután a 76-os főút hévízi elkerülő szakaszán két motoros a szalagkorlátnak hajtott, egyikük a helyszínen életét vesztette, a másik életveszélyes sérüléseket szenvedett. Vasárnap délután Bánokszentgyörgyön elesett a motorjával és egy személyautónak ütközött egy férfi, akit szintén életveszélyes állapotban vittek kórházba, míg a motoron vele utazó nő könnyebben sérült meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 27. 09:47, szombat | Sport

Szoboszlai góljával győzte le a Real Betist a Liverpool

Szoboszlai Dominik találatával a Liverpool FC labdarúgócsapata 1-0-ra nyert a Real Betis ellen a pénteken Pittsburghben rendezett felkészülési mérkőzésen.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

Orbán Viktor Románia miniszterelnökével tárgyalt a kétoldalú kapcsolatokról és a román schengeni tagságról

Orbán Viktor miniszterelnök tavalyi tárgyalásukat követően idén is megbeszélést folytatott Bukarestben Marcel Ciolacu román kormányfővel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államti

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

Gulyás Gergely: Ukrajna azokat zsarolja a kőolajszállítás leállításával, akik következetesen kiállnak a béketárgyalások mellett

Ukrajna Magyarországot és Szlovákiát, azokat az országokat zsarolja a kőolajszállítás leállításával, amelyek következetesen kiállnak az azonnali tűzszünet és a béketárgyalások mellett