Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Május 23. 16:51, hétfő | Helyi

Újabb halálos motoros baleset történt Zalában

Újabb halálos motoros baleset történt Zalában

Belehalt sérüléseibe vasárnap este egy motoros a helyszínen, amikor a 76-os főút Zalaegerszeget elkerülő szakaszán összeütközött egy személyautóval.

Zalában két nap alatt három súlyos motoros balesetben ketten meghaltak és hárman megsérültek.

Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a Zalaegerszeget északról elkerülő úton egyelőre ismeretlen körülmények között ütközött össze a motoros és a személygépkocsi. A Ságod és az egervári elágazó között történt balesetben a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők már nem tudták újraéleszteni.
A személyautóban ülő három ember nem sérült meg.
A helyszínelés idejére a 76-os főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.
A szóvivő az MTI kérdésére hozzátette: Zala megyében ezen a hétvégén - a mostani esettel együtt - három súlyos motoros baleset történt, ezekben ketten életüket vesztették, két embert életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállított kórházba, egy nő pedig könnyebben megsérült.
Szombat délután a 76-os főút hévízi elkerülő szakaszán két motoros a szalagkorlátnak hajtott, egyikük a helyszínen életét vesztette, a másik életveszélyes sérüléseket szenvedett. Vasárnap délután Bánokszentgyörgyön elesett a motorjával és egy személyautónak ütközött egy férfi, akit szintén életveszélyes állapotban vittek kórházba, míg a motoron vele utazó nő könnyebben sérült meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség