Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Február 11. 08:43, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Visszatér a képernyőre Győzike felesége

Visszatér a képernyőre Győzike felesége

Ezentúl a kamerák előtt ragad fakanalat Bea asszony.

Teljesült az álma Gáspár Győző nejének. Bea ugyanis a valóságshow-juk véget érése óta mindig is vissza akart kerülni a képernyőre, ám eddig nem kapott televíziós felkérést. A showman felesége - aki időközben kitanulta a sminkes szakmát - hamarosan egy főzőműsorral fog debütálni, ő lesz ugyanis a produkció háziasszonya. A televíziós szereplésről egyelőre nem sokat árult el a párja. "Heteken belül mindenre fény fog derülni" - nyilatkozta sejtelmesen Győzike az Új Ásznak. Mindenesetre a showman is abban bízik, hogy nejéhez hasonlóan, ő sem marad sokáig tévés szereplés nélkül. Gáspár Beától egyébként nem áll messze a főzés tudománya, 2005-ben már kiadott egy szakács- és lifestyle könyvet BEA 20 étel és életkép címmel, amelyben megosztotta az olvasókkal, hogy mivel táplálja urát. Sőt az RTL Klub népszerű főzőshowjában, a Vacsoracsatában is bemutatta, hogy mire képes a konyhában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.