Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Február 10. 07:51, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

VV Attila rámászott Verára

VV Attila rámászott Verára

Attila tovább folytatja egykori ellensége Vera fűzését. Az összeférhetetlen fiú kijelentette, ő bizony szívesen eltöltene egy éjszakát Verával a D-matracon.

"Vera nem aludnál velem a D-matracon? Megigényelem és megyünk! Na?"- így próbált meg sajátos módján udvarolni Verának Attila kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után kedden éjszaka. Pár perccel később pedig tovább folytatta a fűzést. "Féltékeny vagy, hogy Kingával is táncolok, ugye? Te olyan nő vagy, aki szereti a férfi testet, tudom én! Nagyon bírom a fejedet Vera"- ecsetelte Attila a felnőtt filmmel büszkélkedő Verának. Attila egyébként az utóbbi napokban valóságos hadjáratot indított a hölgyek felé. Hétfőn elérte, hogy Szandika vele aludjon, és egész éjjel simogassa. Kedden pedig Kingának és Verának kezdte csapni a szelet. Eközben pedig sűrűn azt mondogatja. "Csak Muri Enikő meg ne tudja!"

Lehetséges, hogy valamelyik hölgy végül beadja a derekát, és Attilának nem is lesz szüksége arra, hogy a már játékból kiesett cimborája, Péter megtalálja számára az ideális Kinga-pótlékot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.